Even Voorstellen

Om zowel voetklachten als houdingsklachten te kunnen behandelen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik mag mij daardoor registerpodoloog én podoposturaal therapeut noemen.

Kennismaken gaat natuurlijk het beste persoonlijk, bij mij in de praktijk. Maar je wilt misschien nu al iets meer over mij weten.

Eerst even de feiten. Mijn naam is Anita Jetten, en ik zit al ruim twaalf jaar in het vak en mag mij dan ook gerust een ervaren behandelaar noemen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben aangesloten bij Stichting LOOP, het overkoepelend orgaan van beroepsgroepen die zich bezighouden met de gezondheid van de voet en met de houding in relatie tot de voet. Ik houd de ontwikkelingen in mijn vakgebied nauwkeurig bij en vertaal nieuwe inzichten direct naar mijn praktijk.

Mijn motivatie voor dit veelzijdige vak? De bijzondere samenhang tussen de voeten en de rest van het lichaam boeit mij mateloos. Ik kan mensen op een unieke manier van hun pijn en andere klachten afhelpen. Ik geniet ervan als zij blij en verbaasd reageren wanneer ze direct resultaat voelen. En ik ben trots op de resultaten. Zeker als het gaat om de enorme winst bij mijn jongste cliënten.

Persoonlijk, oplossingsgericht en eerlijk

Goed luisteren, dat vind ik heel belangrijk. Ik wil samen met jou kijken naar de klachten, hoe ze ontstaan en wat de beste manier is om je verder te helpen. En dat doe ik graag op een open en eerlijke manier. Ik ben wars van vage beloften en valse hoop. Als een behandelwijze niet werkt, ben ik daar eerlijk over. En als het beter is om je door te verwijzen naar een huisarts of specialist, zal ik dat zeker doen.

In goed gezelschap

Podologie en podoposturale therapie zijn geen vage methoden waarmee slechts een handjevol therapeuten zich bezighoudt. Integendeel. Als registerpodoloog en podoposturaal therapeut bevind ik mij in het gezelschap van meerdere gewaardeerde collega’s.

OPLEIDINGEN EN REGISTRATIE

Zorgvuldig en verantwoord handelen vraagt om veel vakkennis. Die kennis heb ik in de loop der jaren zeker opgebouwd.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

• Register Podoloog en Podoposturaal Therapeut (beide gevolgd bij Stichting LOOP, Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie)
• Podologie Methode Derks (Centrum voor Podologie K. Derks te Harderwijk)
• Myofasciale triggerpointtherapie
• Sportmassage
• Easy taping therapie

Daarnaast volg ik regelmatig her- en bijscholingen bij o.m. de Academie voor Podologie.

Mijn praktijk is aangesloten bij Stichting LOOP en geregistreerd bij het kwaliteitsregister van KABIZ.

Samenwerkingen

Om cliënten zo goed mogelijk te helpen, werk ik samen met fysiotherapeuten, Cesartherapeuten, (medisch)pedicures, voetreflextherapeuten, sportmasseurs en optometristen.